Vă invităm din nou la festival: CONIL Fest – Festivalul Integrării dă startul verii! Ediția a XIII-a: 21 – 22 mai 2016, Grădina de Vară a Teatrului  ”Constantin Tănase”, Parcul Herăstrău!

facebook-cover-conil-fest-editia-13

 

Pentru doua zile (21 – 22 mai 2016), scena Grădinii de Vară a Teatrului  ”Constantin Tănase” din Parcul Herăstrău din București va fi gazda evenimentului artistic deja traditional  CONIL Fest – Festivalul Integrării 2016,  ediția a XIII-a.

CONIL Fest este organizat de Asociația CONIL și Asociația 3 M în parteneriat cu Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” și propune publicului un concept unic în rândul festivalurilor susținute de copii și tineri prin faptul că promovează talentele de orice fel, tipice și atipice

Festivalul Integrării va aduce în fața publicului copii și adolescenți  – de la 3 la 18 ani – din rândul trupelor de dans, al grupurilor și cluburilor artistice, al școlilor sau grădinițelor din București și din țară – Ploiești, Ilfov sau Vrancea.

Publicul va avea parte de momente de interpretare vocală sau instrumentală, balet, scenete de teatru, dansuri moderne sau populare, reprezentații sportive și de arte marțiale și multe surprize de la invitați speciali, artiști cunoscuți, prieteni ai festivalului.

În spiritul încurajării talentelor, fie ele tipice sau cu nevoi speciale, – promovat de Asociația CONIL,  între participanți se vor număra și elevi ai școlilor speciale (de vedere sau de auz și ai Școlii Primare CONIL – prima școala din București pentru copii cu CES), care vor să arate că, dincolo de dizabilitate, de eticheta Sindromului Down, a autismului sau altor deficiențe, există abilitatea care trebuie promovată!

Nu vor lipsi atelierele de creativitate sau distractive pentru copii, standurile pentru cei mici si cei mari deopotrivă.

Invităm pe toți amatorii de frumos la un spectacol complet, susținut de mai bine de o mie de tineri artiști talentați la muzică, dansuri moderne, balet, interpretare vocală, instrumentală sau teatrală! Ediția precedentă a festivalului, din luna ianuarie a acestui an, a reunit pe scenă peste 1300 de participanți!
Intrarea este liberă,  vă așteptăm cu mic, cu mare, la CONIL Fest!

Afis festivalul-integrarii-conil-ed-13

 

Contacte și link-uri utile:

www.conil.ro / Facebook Page: www.facebook.com/conilasociatia

Facebook Page Event CONIL Fest ed. XIII

Adela Hanafi – adela.hanafi@adociatiaconil.ro Mobile: 0721.91.40.34

Ionut Panaite – Jitianu – marketing@asociatiaconil.ro Mobile: 0766.08.55.44

Ramona Raileanu – ramonaconil@gmail.com Mobile: 0786.50.10.62

Înscrierile au loc în perioada 10 aprilie – 10 mai 2016.
Taxe de participare:
50 lei / participant pentru participare individuala (include diploma de participare, si cadou din partea sponsorilor)
45 lei/copil pentru grupuri sub 10 elevi
40 lei/copil pentru grupuri intre 10-30 elevi
35 lei/copil pentru grupuri intre 51 – 70 elevi
30 lei/copil pentru grupuri de peste 71 elevi
Medalie: cost suplimentar 10 lei/copil

ORGANIZATORI, SPONSORI SI PARTENERI:

OrganizatoriAsociația Conil și Asociația 3 M;

Parteneri: Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, STV JUNIOR, Federația Star Music

Sponsori: GIBRIL Medical, Clinica Radiologul, Aqua Carpatica, Biofarm, Tymbark, Chipita, Vel Pitar, Divertiland Playland, Info Cons, Asociatia „Casa Tuturor”, Editura Corint, Omfal Educational, Editura Integral, Editura CASA, “Profesorul de Joaca” Leon Magdan, Dr. Gerard, ELTA 90 Medical Research
 
Parteneri media: Itsy Bitsy Fm, Gold Fm, Radio3Net, Radio Trinitas, STV Junior, Nasul TV, Calendarul Magic.ro, GradiniteBucuresti.ro, CalendarulCopiilor.ro, Revista CN Lazar, RomaniaPozitiva.ro, AgendaCulturalaPentruCopii.ro, Florigamibonsai.blogspot.ro, Festivaluri-Romanesti.ro, KidSpots.ro, Woman2Woman.ro, LumeaLuiJunior.ro, Clopotel.ro, BucharestCulturalEvents.ro, Gratuitor.ro, Ghidul Festivalurilor.blogspot.ro, PisicaPeSarma.ro, Melc-Codobelc.ro,  Mama De Profesie.ro, Mamici La Superlativ.ro, Asociatia S.U.P.R.A., WebGrow.ro

 

 

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria CONIL FEST, Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s