La CONIL’s CAMP a inceput Tabara „In fiecare ZI alaturi de TINE”, pentru copiii insulino-dependenti

Imagine

Pentru o saptamana intreaga, un grup de copii insulino-dependenti si parintii acestora va petrece o vacanta de neuitat la CONIL’s CAMP, Vadul Anei, Branesti, in tabara special dedicata lor, „In fiecare ZI alaturi de TINE”, organizata de Asociatia CONIL, in parteneriat cu Roche Romania.

Copiii, parintii si echipa antrenata pentru distractie a CONIL au pornit la drum luni, 8 iulie 2013, spre locatia proprie CONIL’s CAMP, un loc pe cat de aproape de Bucuresti, pe atat de aproape de natura, animalute de tot felul, indragite de copii, si multa liniste.

Din program nu vor lipsi pictura pe sticla, olaritul, pictura pe suport textil – confectionare unei esarfe, o lucrare colectiva pe panza – afisul taberei, jocurile interactive de dezvoltare personala, pantomima, teatrul de umbre, echitatia si un spectacol de dresaj si, bineinteles, traditionalul foc de tabara.

Tabara pentru copiii insulino-dependenti se inscrie intre proiectele de suflet ale Asociatiei CONIL, organizatie care militeaza pentru integrarea copiilor cu nevoi speciale si a copiilor tipici. Realizarea sa nu ar fi fost posibila fara sprijinul direct al Roche Romania, cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial si furnizor de solutii pentru un control al diabetului- comod, eficient si real, sub brandul Accu-Chek®.

Pentru detalii si informatii suplimentare: Nicoleta Albert – Project Manager: nicoleta@trusapentruparinti.ro; 0720.20.66.36

Link util: www.accu-chek.ro.

ImagineImagine

ImagineImagineImagineImagineImagine

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s