Asociatia CONIL, pe scena ONG Fest 2013

Artistii din cadrul Asociatiei CONIL au urcat sambata pe scena ONG Fest 2013 (17 – 19 mai, Parcul Tineretului, Bucuresti).

Recitaluri de muzica si un numar de gimnastica ritmica aplaudat la scena deschisa, au fost oferite de copiii si adolescentii pregatiti la Centrul de Performanta CONIL.

Astfel, trupa CONIL’s Band, care are in componeta copii si adolescenti “speciali”, din cadrul scolilor de nevazatori si ai Liceului Tehnologic “Regina Elisabeta” din Bucuresti, a venit cu un colaj muzical rock si folk pregatit cu sprijinul voluntarilor Jeanina Cioarec si Iustin Petrescu, profesori de chitara si voce, si Catalin Petrescu, profesor de tobe.

Pe scena au urcat si talentatele soliste Eliana Pislariu, Caterina Casaburi si Briana Costan, urmate de Alexandru Hatagan, elev in clasa I si Gabriela Miron, eleva in clasa a III-a , care studiaza pianul cu rezultate deosebite, cu profesorul Monica Pislariu Ranghilof.

Un moment artistic cu totul special al Asociatiei CONIL a fostasigurat sambata de Cristian Vanghele – chitara bass si Kuky Hanafi  – tobe cu un cover din repertoriul trupei Metallica. 

Asociatia CONIL a fost prezenta cu un stand foarte animat in cadrul editiei actuale a ONG Fest, de la care nu au lipsit ofertele sale educationale variate: de la tabere si excursii pentru copii tipici si cu nevoi speciale, la activitatile Centrului de Performanta – Cluburile gratuite de weekend etc.

ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s