NE PREGATIM DE ONG FEST! VA ASTEPTAM CU DRAG LA STAND SI LA SPECTACOLE!

Imagine

Se apropie cu pasi repezi finalul de saptamana si, odata cu acesta, evenimentul unicat dedicat sectorului non-guvernamental romanesc, ONG Fest – Festivalul National al Organizatiilor Neguvernamentale din Romania (17-19 mai, Parcul Tineretului din Capitala, intrarea dinspre Colegiul National “Gheorghe Sincai”).

Asociatia CONIL va fi, desigur, prezenta la festival, la standul cu numarul 53, de unde nu vor lipsi materialele de prezentare si promovare, precum si atelierele pentru copii si adolescenti, care se desfasoara sambata de sambata la Centrul de Performanta CONIL: arte plastice, origami, astronomie si stiinte distractive.

In paralel, asociatia va avea, atat vineri, cat si sambata, momente artistice deosebite pe scena festivalului, asigurate de copiii si adolescentii CONIL Kindergarten sau ai Asociatiei CONIL.

Astfel, vineri, 17 mai, cu incepere de la ora 9:30, va urca pe scena de festival – Grupul prescolarilor CONIL Kindergarten Cotroceni, coordonati de profesorul Monica Pislariu Ranghilof.

Acestia au pregatit un scurt program de cantece inspirate din minunata lume a lui Disney, in care ne dorim macar pentru o clipa sa evadam: “Cartea Junglei”, “Pisicile aristocrate” sau musical-ul “Mary Poppins”.

Sambata, 18 mai, cu incepere de la ora 16:00, vizitatorii ONG Fest vor avea ocazia sa urmareasca un colaj muzical rock si folk pregatit de trupa CONIL’s Band, care are in componeta copii si adolescenti “speciali”, din cadrul scolilor de nevazatori si ai Liceului Tehnologic “Regina Elisabeta” din Bucuresti.

Cei 9 membri ai trupei – Mihaela Turbatu si Olguta Stan –voce, Raluca Vlaicu -Pian si voce, Laurentiu Grecu –chitara, Kuky Hanafi –tobe, Adelina Marin, Madalina Oprea, Daria Cotofana si Danaris Marin – backing vocals – au fost indrumati de voluntarii asociatiei, Janina Cioarec si Iustin Petrescu, profesori de chitara si voce, si Catalin Petrescu, profesor de tobe.

Trupei CONIL’s Band ii va urma cu un mini-recital musical talentata Eliana Pislariu, eleva in clasa a II- a, care se pregateste pentru o frumoasa cariera scenica la Centrul de Performanta CONIL .

Ea este detinatoarea a numeroase premii la concursuri si festivaluri de cantece pentru copii, a sustinut pana acum mai multe recitaluri in tara si strainatate si va aparea pe scena fie solo, fie in duet cu Caterina Casaburi.

Tot sambata, vor aparea pe scena, la clape de pian, copiii Alexandru Hatagan, elev in clasa I si Gabriela Miron, eleva in clasa a III-a , care studiaza pianul cu profesorul Monica Pislariu Ranghilof.

Ei au participat recent la concursul „Cei mai tineri pianisti 2013”, unde au obtinut locul al III-lea si o Mentiune.

Vor urma Briana Costan, care va urca pe scena pentru a ne incanta ca solista, Caterina Casaburi, eleva a scolii Italiene “Aldo Moro”, care va prezenta o piesa din repertoriul italian, precum si campioana nationala anul trecut la gimnastica aerobica – Ana Gaucan, eleva in clasa a VI-a, toate membre ale Centrului de Performanta CONIL.

Un moment artistic cu totul special al Asociatiei CONIL va fi asigurat sambata de Cristian Vanghele – chitara bass si Kuky Hanafi  – tobe – un cover al piesei „Nothing else matters” din repertoriul trupei Metallica. Acestia vor fi insotiti de profesorii coordonatori  Jeanina Cioarec, Iustin Petrescu si Catalin Petrescu, voluntari in cadrul proiectului demarat anul trecut in cadrul Centrului de Performanta CONIL – “Rock Autism”.

In cadrul acestui proiect inedit, copii si adolescenti cu tulburari din spectrul autist participa la programe de socializare, intalniri saptamanale ce au ca scop integrarea lor sociala.

Va asteptam, asadar, cu drag, la standul Asociatiei CONIL pentru a afla impreuna despre activitati si oferta educationala, precum si la spectacole, pentru a va delecta cu  momentele artistice deosebite asigurate de membrii Centrului de Performanta CONIL!

Imagine

ONG Fest si-a stabilit in timp un frumos renume, acela de promotor al participarii publice, al comportamentului filantropic si voluntar, dar si o oportunitate de a aduce ONG-urile in atentia cetatenilor si a publicului larg.

Evenimentul a fost initiat si este sustinut de catre Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC).

264525_563803783640791_804215164_n

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s