Amintiri din vacanta copiilor insulino-dependenti

Bucuresti, 19 septembrie 2012

Amintiri din vacanta pentru copiii insulino-dependenti

Asociatia CONIL cu sprijinul Roche Romania a initiat anul acesta prima tabara pentru copii insulino-dependenti si parintii acestora.

10 copii din Campina,Bacau,Constanta,Giurgiu,Bucuresti insotiti atat de parintii lor, cat si de medic, consilieri si profesori,au participat luna trecuta in tabara CONIL’S CAMP,ComunaBranesti, sat Vadu Anei.Acestia le vor povesti colegilor de la scoala cum au petrecut o saptamana atat de importanta pentru ei si cati prieteni noi si-au facut.

‘Ne-am atins obiectivele:a fost o amintire de neuitat pentrucopii,iar  pentru mine o incantare  sa fiu alaturi de ei si familiile lor’, ne-a declarat Doamna Dr. Mihaela Vlaiculescu – medic primar Medicina Interna si Diabet, specialist Diabet Zaharat, Boli de nutritie si metabolism.

Dupa o saptamana de lectii de autocontrol glicemic si consiliere de familie,de activitati recreative si demonstratii de gatit, focul de tabara a ‘incalzit’ audienta la concurenta cu declaratiile de prietenie ale copiilor: ’vreausa ma vin si la anul’,’va  iubim Doamna Doctor’,’ce noroc am avut cu aceasta tabara fiindca mi-am gasit noi prieteni’ etc..     

La sfarsitul programului fiecare participant a primit un cd cu momentele cele mai frumoase si un pachet de informatii care ii va insoti pe tot parcursul vietii.

Tabara se inscrie in cadrul proiectului ‘In fiecare zi alaturi de tine!’ si este un prim pas pentru suportul oferit de Asociatia CONIL, asociatie care militeaza pentru integrarea copiilor cu nevoi special si a copiilor tipici,cu sprijinul Roche Romania, cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial si furnizor de solutii pentru un control al diabetului comod, eficient si real sub brandul Accu-Chek®.

Pentru detalii si informatii suplimentare, va raspundem pe coordonatele:Nicoleta ALBERT – Project Manager:nicoleta@trusapentruparinti.ro;0720.20.66.36

Pentru detalii despre solutiile Accu-Chek®puteti vizita http://www.accu-chek.ro.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s